ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Post Top Ad

Τρίτη 29 Μαρτίου 2022

ΝΕΑ ΔΑΣΙΚΗ ΠΥΡΚΑΓΙΑ ΣΤΟΥΣ ΒΟΥΡΛΙΩΤΕΣ ΤΗΣ ΣΑΜΟΥ

 ΝΕΑ ΔΑΣΙΚΗ ΠΥΡΚΑΓΙΑ ΣΤΟΥΣ ΒΟΥΡΛΙΩΤΕΣ ΤΗΣ ΣΑΜΟΥ


Φωτιά έχει ξεσπάσει σε δασική έκταση στη Σάμο, κοντά στη Μονή Βροντά, η οποία όμως, σύμφωνα με την Πυροσβεστική, που επικαλείται το samosvoice.gr, δεν κινδυνεύει, ενώ εκκενώνεται το χωριό Βουρλιώτες.

Στην κατάσβεσή της συμμετέχουν 33 πυροσβέστες, μία ομάδα πεζοπόρου τμήματος, 11 οχήματα και από αέρος δύο αεροσκάφη, ενώ συνδράμουν και υδροφόρες του δήμου.

Ο δήμαρχος Ανατολικής Σάμου, Γιώργος Στάντζος σε δήλωση του  ειπε πως η φωτιά μαίνεται ανεξέλεγκτη, κατακαίγοντας αγροτική και δασική έκταση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η φωτιά βρίσκεται λίγο πριν το χωριό Βουρλιώτες και για προληπτικούς λόγους η Πυροσβεστική ζήτησε την εκκένωσή του.




ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΣΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΣΑΜΟΥ ΞΕΣΠΑ ΔΑΣΙΚΗ ΠΥΡΚΑΓΙΑ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΠΑΡΟΜΟΙΑ  ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΣΥΝΕΒΗΣΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ, ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΤΟΝ ΙΟΥΛΙΟ ΜΗΝΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΔΥΟ ΠΕΡΙΠΟΥ ΜΗΝΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΧΕΙΜΩΝΑ ΤΟΝ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ ΥΠΗΡΞΕ ΠΑΛΙ ΔΑΣΙΚΗ ΠΥΡΚΑΓΙΑ.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΥΡΚΑΓΙΑ ΠΟΥ ΣΥΝΕΒΗ ΤΟΝ ΙΟΥΛΙΟ ΤΟΥ 2021 Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΚΑΝΕ ΞΕΚΑΘΑΡΗ ΔΗΛΩΣΗ ΠΩΣ ΠΡΟΚΕΙΤΟ ΓΙΑ ΕΜΠΡΗΣΜΟ,

 Εμπρησμό καταγγέλει ο δήμαρχος Ανατολικής Σάμου

Εμπρησμό "βλέπει" ο δήμαρχος Ανατολικής Σάμου, Γιώργος Στάντζος, αναφορικά με το πύρινο μέτωπο που μαίνεται στο νησί. "Η φωτιά δεν είναι από γεωργική ή άλλη δραστηριότητα. Ξεκάθαρο ότι είναι εμπρησμός. Και το σημείο που μπήκε και ο τρόπος επέκτασής της" σημείωσε. 

ΑΝ ΣΚΕΦΤΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΩΣ Ο ΣΚΗΝΙΚΟ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΤΟΣΟ ΣΥΧΝΑ  ΤΟΤΕ ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΒΓΑΖΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΜΟΝΟ "ΤΥΧΑΙΑ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΑΥΤΑ ...

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ https://dolichi.blogspot.com/


ΘΥΜΗΣΟΥ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ

ΑΙΘΕΡΙΚΗ ΓΡΑΦΗ

ΙΕΡΗ ΕΛΛΑΝΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ

Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΑΛΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ

ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΣΟΥΝΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΝΟΜΟΥ ΣΑΜΟΥ
ΤΗΛ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6974824649 EMAIL ts.giannis@hotmail.gr




Ο ΚΑΙΡΟΣ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ:

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ ⬇️

Post Top Ad

ΣΕΛΙΔΕΣ