ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Post Top Ad

Πέμπτη 12 Μαΐου 2022

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ


Με το άνοιγμα της νέας επταετίας ο πρόεδρος του πολιτικού φορέα ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ κ. Αρτέμης Σώρρας θα χαράξει τις βάσεις για τον επαναπροσδιόρισμο της στρατηγικής του τεράστιου και δίκαιου αγώνα της απελευθέρωσης μας συνολικά και συλλογικά ως μονάδα για εγκαθίδρυση της ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ.

Στην εκδήλωση με το τεράστιο ετήσιο δρώμενο της ενθύνησης του όρκου καθώς και το συμπόσιο που θα ακολουθήσει διοργανώνει ο ανθρωποκεντρικός οργανισμός των Ελλήνων Ε5, όπου θα έχουμε όλοι την τιμή να συναντήσουμε απο κοντά τον πρόεδρο του πολιτικού φορέα ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ, κ. Αρτέμη Σώρρα.

Μετά απο επτα 7 χρόνια γεμάτα δράσεις, ενημερώσεις, χιλιάδες ομιλίες. εκδηλώσεις, διαδηλώσεις, εκπομπές και συναντήσεις, αλλά και ΑΠΕΙΡΗ ΑΝΤΙΝΟΗΣΗ, ΛΑΣΠΟΛΟΓΙΕΣ, και πόλεμο σε όλα τα επίπεδα απο σκοτεινούς μηχανισμούς του καθεστώτος με ότι μέσα διαθέτουν, η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ παραμένει σταθερή, αλώβητη και δυνατότερη γιατί προχωράει με γνώμονα την ΑΛΗΘΕΙΑ του ΔΙΚΑΙΟΥ με ΑΡΧΕΣ και ΑΞΙΕΣ του ιδίου του ΑΝΘΡΩΠΟΥ. ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΟΙ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ στον ένα μοναδικό ιερό σκοπό της ΑΠΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ της ΜΗΤΕΡΑΣ όλων μας ΕΛΛΑΣ.

Προσκαλούμε όλους τους ΕΛΛΗΝΕΣ πολίτες, όλα τα μέλη της ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ και φιλικά προσκείμενους στην μεγάλη αυτή συνάντηση, παρουσία του προέδρου κ. Αρτέμη Σώρρα, μία συνάντηση μοναδική, ένα τεράστιο ΕΛΛΑΝΙΟ συμπόσιο, μιάς σημαντικότατης ΧΩΡΟΧΡΟΝΙΚΗΣ στιγμής.

ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 15 ΜΑΙΟΥ 2022 ΚΑΙ ΩΡΑ: 12.00 ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΣΤΗΝ ΛΕΩΦΟΡΟ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ 251, ΛΑΓΟΝΗΣΣΙ ΑΤΤΙΚΗΣ, (ΚΑΛΥΒΙΑ ΘΟΡΙΚΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ).

ΤΜΗΜΑ ΤΥΠΟΥ ΚΠΔ ΑΙΓΑΙΟΥ
 eMail: Tmima.Tipou
PE@gmail.com Τηλ.: 694 553 7788





ΘΥΜΗΣΟΥ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ

ΑΙΘΕΡΙΚΗ ΓΡΑΦΗ

ΙΕΡΗ ΕΛΛΑΝΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ

Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΑΛΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ

ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΣΟΥΝΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΝΟΜΟΥ ΣΑΜΟΥ
ΤΗΛ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6974824649 EMAIL ts.giannis@hotmail.gr





Ο ΚΑΙΡΟΣ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ:

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ ⬇️

Post Top Ad

ΣΕΛΙΔΕΣ